sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Aurinko!

Aivan ihana aurinkoinen päivä! Mutta pakkasta on reilut -10°C ja viimeviikon flunssasta on vielä nuhaa jäljellä, joten ulkoilut jäävät välistä.


Joskus aiemmin kirjoitin, että odotan, kun aurinko paistaa eteläikkunoistamme sisälle vastapäisten kerrostalojen yli. Se päivä oli ensimmäisen kerran viime keskiviikkona, 22.2. Nytkin aurinko valaisee ihanasti koko olohuoneen. Mutta siinä on vain yksi iso haitta. Nimittäin tuo julma kevätaurinko paljastaa joka ikisen pölyhiukkasen. Minä olen ollut aina huono siivoamaan. Lapsuudessani kotona siivottiin perusteellisesti aina joka ikinen viikoloppu. Ei meillä... Tällä viikolla ei ehdi siivoamaan, ensi viikolla on loma. Ehkä pääsiäisen aikaan. Toivottavasti kuitenkin lumien aikaan, isot matot on helppo lumiharjata puhtaiksi hangella, näin kaupungissakin. Ja onhan se siivoaminen kuitenkin aika terapeuttista hommaa. Jokaisen on joskus terveellistä siivota omat jälkensä.


Tuo eteläparveke on mukava. Kohta sinne pääsee nauttimaan ensimmäisistä auringon ruskettavista säteistä. Kesällä parveke ja koko olohuone ovat parhaimmillaan liki 40 asteen lämpöisiä. Näin kylmällä sitä on mukava odotella.


Päivän ruokailut: ks. eilinen.  Ja huomista punnitusta odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti