lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kesä alkakoon!

En ole koskaan ollut varsinaisesti dietillä kesällä. Vai elämäntapamuutokseksiko sitä nykyään kutsutaan? Kevät on ollut kiireinen. Monet minulle tärkeät rutiinihommat, kuten kesäkukkien laittaminen parvekkeelle, on vielä tekemättä.


Tälle keväälle sattui vielä normaalia enemmän sellaisia juttuja, joissa joudun poikkeamaan omasta tutusta ruokailurytmistäni. Illanviettoja, koulutusta, työmatka. Mutta siitä huolimatta paino on pudonnut. Olen kait oppinut valitsemaan viisaasti esim. seisovasta pöydästä. Valitsen sieltä aina "mukavia juttuja", perunat ym. ohitan autuaasti.  Ja en ole syönyt mitään makeaa ollenkaan. Jälkiruuat ja pullat ovat kiellettyjen listalla.


Siivosin tuosta painonpudotuspalkista viikottaiset pudotukset pois ja jätän sinne kuukauden jälkeen aina vain yhden kuukausittaisen tuloksen. En tiedä, yritänkökään päästä alle 25 BMI:n...? Sen näkee. Mutta jälleen kerran olisi vakaa tarkoitus pitää se paino sitten siinä, mihin nyt ikinä pääsenkään. Kuitenkin lopputuloksen pitää alkaa kuutosella.

Jotain olen sentään saanut aikaiseksi. Vein eilen kaikki matot pesulaan. Siivuos on sitten ensi viikolla. Ja pesin kaksi ikkunaa plus niiden verhot.


Makkuhuoneen ikkuna on pitkälle syksyyn raollaan. Nyt sieltä löytyi kärpästen hautausmaa. Eikä tuossa vielä kaikki...

Ja nyt olisi vielä yhdet ylioppilasjuhlat. Sallin itselleni yhden suolaisen, ehkä kaksi. Mutta ne korvaavat sitten päivällisen.


Tällainen työmatka jossain Tuusulan korvessa. No, vähän vaan kehä kolmosen pohjoispuolella :)

2 kommenttia:

  1. Sä oot ollut toimelias monella saralla. Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, voi, kiitti tsempistä, mutta paljon on vielä tekemättä...

      Poista